Happy Bag


Deze Happy Bag is het zonnetje in uw wandeling. 

U kunt de Happy Bag elke werkdag tussen 10:00 uur & 16:00 uur ophalen in Buurtcentrum Terwijde. 

Wat is er zo leuk aan de Happy Bag?

De tas zelf is niets meer dan een vrolijke tas, handig in gebruik. Maar de inhoud van de tas maakt van uw wandeling een ander avontuur, met actieve en passieve uitdagingen.

Wandel je Happy biedt u de mogelijkheid om eens op een andere manier door het waterwinpark te wandelen. Misschien ontdekt u nieuwe dingen of ziet u dingen waar u anders aan voorbij gelopen was. 

Ook zullen we tips en ideeën geven om de wandelings speels en vrolijk te beïnvloeden.

Het is en blijft altijd uw eigen keuze of u wel of niet de uitdagingen aan gaat. 

De Happy Bag is gevuld met :

  • Wandel je Happy Folder 
  • Kleine pauze snack voor kinderen en volwassenen.
  • Zoekspellen voor kinderen en volwassenen. 
  • Uitdagingen voor kinderen en volwassenen.
  • Stoepkrijt
  • Vergrootglas.
  • Kompas met ingebouwde fluit
  • Potlood om de opdrachten te kunnen vervullen.

Alle verpakkings materialen kunt u weggooien in de vele prullenbakken in het waterwinpark. Bescherm AUB ons park tegen onnodig zwerfafval. 

Bescherm niet alleen ons drinkwater maar ook de vogels, katten, kikkers, muizen, hazen en gooi afval in de prullenbakken. 

Wel even opletten: de paden in het waterwinpark zijn gemaakt voor fietsverkeer en wandelaars. Als u een spel gaat spelen of een uitdaging aan gaat, zorg er dan voor dat u anderen niet hindert. Veiligheid eerst. 

 

Ons gebied zorgt voor schoon drinkwater aan ruim 115.000 bewoners. In het waterwinpark staat het opvallende pompgebouw ( walvis of kruimeldief ) en 9 waterputten verspreid over het park. Dat hier drinkwater wordt gewonnen heeft gevolgen voor het gebruik van ons park. 

Vitens wil dat gebruikers van het park weten dat ze over een bijzondere waterbron lopen of fietsen.

Zo worden wij ons bewuster van drinkwatergebruik en de bescherming ervan.De inhoud van de Happy Bag is ontstaan door samenwerking en hulp van de Buurtagenda Terwijde, een actieve vrijwilligster en Sociaal Makelaar Jeugd van Buurtcentrum Terwijde.